Vragen? Hulp nodig? Mail ons! Info@KamagraJellyShop.com of WA +31616173312
0

Winkelwagen

0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bestel nog voor € 75,00 extra aan artikelen en uw bestelling wordt gratis verzonden naar u of een PostNL afhaallocatie met Track&Trace

Kamagra Oral Jelly Weekpack

Waardering
222 beoordeling(en)

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 17,95

Op voorraad!
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • 45000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Discreet verpak en afhalen waar je wilt
  • U heeft zekerheid van originele producten
ArtikelAdviesprijsPrijsKortingBestellen
Kamagra Oral Jelly Weekpack 2x€ 35,90€ 34,963%
Kamagra Oral Jelly Weekpack 3x€ 53,85€ 50,706%
Kamagra Oral Jelly Weekpack 4x€ 71,80€ 66,009%
Kamagra Oral Jelly Weekpack 5x€ 89,75€ 80,0011%
Kamagra Oral Jelly Weekpack 8x€ 143,60€ 121,6016%
Kamagra Oral Jelly Weekpack 10x€ 179,50€ 146,0019%
Kamagra Oral Jelly Weekpack 15x€ 269,25€ 210,0023%
Kamagra Oral Jelly Weekpack 25x€ 448,75€ 332,5026%
Kamagra Oral Jelly Weekpack 50x€ 897,50€ 605,5033%

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 222 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 23
Top Review door Jan
Waardering
tevreden klant (Geplaatst op 26-07-2017)
Prima Review door Kurt
Waardering
Super , werkt perfect . (Geplaatst op 08-12-2016)
steeds weer dik tevreden. Review door Jan
Waardering
Ik ben elke keer verrast hoe snel Kamagra-Jelly werkt. Ze zijn super snel. Ze beloven wat ze zeggen. Bovendien tevreden met de artikelen. (Geplaatst op 07-12-2016)
Waardering Review door HD
Waardering
Tevreden klant!
Service alsook product :-) (Geplaatst op 06-12-2016)
Jelly / Kamagra Review door Martin
Waardering
Vanochtend had ik om 9 uur afspraakje naar een zwaar weekendje.. vanochtend z'n heerlijke Jelly ingenomen en van 10 tot 12 heerlijk lopen vrijen :-) top produkt een echte aanrader..

Bedankt tot de volgende bestelling (Geplaatst op 05-12-2016)
Service Review door J.D.Huijts
Waardering
Ik ben een uitermate tevreden klant.
Zowel over het product,
maar nog meer over de service van de juffrouw van
de chatservice.
(Geplaatst op 02-12-2016)
Super topper Review door MenM
Waardering
Werkt snel en super. Lange werking.
Service ook top (Geplaatst op 30-11-2016)
Goed spul Review door Joey
Waardering
Werkt snel en goed. Niet gebruiken na te veel drank, maar een paar biertjes zijn okay. Waren wat problemen met de levering maar die waren direct netjes opgelost, waarvoor dank. (Geplaatst op 30-11-2016)
Geweldige service! Review door Paul
Waardering
Prima spul, lijkt verbeterd. Vroeger af en toe kreeg ik er maagzuur van en lichte hoofdpijn, nu niet meer...ik heb aan een half zakje genoeg, de dag daarop kun je de rest nog prima gebruiken.
Verder vergeten de kortingscode in te vullen na bestelling, mailtje gestuurd en met de bestelling kreeg ik twee extra zakjes en nog een probeerdingetje. Heel tof, geweldige service! (Geplaatst op 29-11-2016)
praktisch in gebruik Review door frits
Waardering
Het product bevalt me goed. Ik ervaar eigenlijk geen bijwerkingen en het is makkelijk in te nemen. Met dezelfde stof in pilletjes had ik soms maagklachten, bij Oral Jelly heb ik dat probleem dus niet. (Geplaatst op 26-11-2016)

Artikelen 1 tot 10 van 222 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 23

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Kamagra Oral Jelly Weekpack

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Waardering

Kamagra Oral Jelly Weekpack

EUR

€ 19,95

4.3

222